Događanja

22.svibnja - Zdravlje je moj đir
urednik
/ Kategorije: Događanja

22.svibnja - Zdravlje je moj đir

Županijska liga protiv raka – Split i udruga Dea Dia dance studio organiziraju javnozdravstvenu manifestaciju 'Zdravlje je moj đir'.

Manifestacija se organizira po treći put u gradu Splitu dana 22. svibnja 2016. g. (nedjelja) na Dan očuvanja okoliša. Namjera je da i naš grad sudjeluje, zajedno s drugim svjetskim gradovima i metropolama, u promociji i očuvanju zdravlja, kako pojedinca tako i društva.

Manifestacija će se održavati na tri lokacije u gradu Splitu: Zvončac, Sustipan i hotel Jadran u vremenu od 9 do 19 sati. Program obuhvaća predavanja, radionice, treninge stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja s aktivnim sudjelovanjem posjetitelja. Za posjetitelje je sve besplatno. U sklopu manifestacije biti će i izložbeni štandovi raznih proizvođača eko hrane, kozmetike, ručnih radova, odjeće, knjiga o zdravlju.

CILJ manifestacije je promocija zdravlja: zdrava prehrana, ples, tjelovježba, fitness, osobni razvoj, boravak u prirodi, očuvanje okoliša, ljepota, preventivni pregledi, pravilno disanje, zabava, smijeh i pjevanje.

Program događanja donosimo u nastavku.

Dođite, probajte, vježbajte, slušajte, educirajte se, a prije svega, ZABAVITE SE! Svi programi su besplatni!

Previous Article Dan ruža i knjiga
Next Article Sa Suncem u lito
Print
4722