Postani član

 

ČLANSTVO

Županijska liga protiv raka je udruga u koju se učlanjuju osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije, koje dragovoljno pristupe ligi i pridržavaju se utvrđenih prava i obveza suglasno Statutu.
U 40 godina djelovanja Liga ima 38.000 članova pravnih i fizičkih osoba.
Pravo članova je da sudjeluju u radu Lige i njezinih organa, da biraju i budu birani u sve organe Lige, daju prijedloge u cilju poboljšanja rada Lige, da podupiru aktivnosti Lige, a abveza članova je da redovito plaćaju utvrđenu članarinu. Članarina iznosi:
- za fizičke osobe 60 kn (7,96 EUR) godišnje
- za pravne osobe 600 kn (79,63 EUR) godišnje
Ako želite postati članom Županijske lige protiv raka - Split ispunite obrazac (word format) za fizičke ili pravne osobe (obrazac je na dnu ove stranice), te izvršite uplatu prema navedenim uputama.

Osim materijalne pomoći, Županijskoj ligi protiv raka - Split možete pomoći i volonterskim radom

VOLONTERI U ŽUPANIJSKOJ LIGI PROTIV RAKA - SPLIT

Služba volontera Županijske Lige protiv raka - Split predstavlja važnu komponentu rada udruge. Nekoliko dobrovoljaca brine o potrebama provođenja programa za koje se Liga zalaže, organiziranjem predavanja o mogućnostima ranog otkrivanja karcinoma za stanovnike Splitsko-dalmatinske županije uz pomoć medicinskog osoblja Centra za onkologiju, potporom bolesnicima liječenim od raka.
Mogućnosti volonterskog rada su razne:

1. Pomoć Županijskoj ligi protiv raka - Split
- administrativni poslovi: poslovi vezani za članstvo, odlazak na poštu
- distribucijski poslovi: distribucija letaka, plakata, dopisa
- organizacijski poslovi: pomoć pri organiziranju raznih akcija, kontakti telefonom, dopisom,
- dizajnerski poslovi: osmišljavanje letaka, plakata, parola

2. Pomoć Centru za onkologiju
- izravni kontakt s bolesnicima kod prvog susreta s Centrom za onkologiju (dobodošlica) do riješavanja pitanja vezanih uz lijećenje i dijagnostičke procedure.
- Ograničeni kontakt s bolesnikom
- Rad bez izravnog kontakta s bolesnikom
Dobovoljnim radom u Centru za onkologiju i Vi možete dati svoj obol u borbi protiv raka te Vas stoga pozivamo da se priključite Službi volontera.

Ako ste zainteresirani biti dio tima Županijske lige protiv raka - Split, te svoje sposobnosti, volju i ljubav podijeliti s onima kojima je to najpotrebnije, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail: vinka@zlpr.hr , na tel: 55 64 76, 55 66 37 ili osobno u uredu Lige, Spinčićeva 1, 21000 Split (Centar za onkologiju).

PRISTUPNICE

Obrazac pristupnice za fizičke osobe i pravne osobe : pristupnica.docx

CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below