Prijava na Think pink utrku

Race for the cure THINK PINK, najveći je svjetski događaj u borbi protiv raka dojke, a okuplja više od milijun ljudi u preko 140 gradova širom svijeta, s ciljem proslave života i sjećanja na sve one koji su izgubili živote zbog bolesti, te kako bi se ukazalo na bolju prevenciju od raka dojke.
Ove, 2019. godine, Županijska liga protiv raka dovodi THINK PINK u grad Split!

Trka 5 km / šetnja 2 km
Jedan start –jedan,  zajednički cilj
Race for the cure THINK PINK Split, Riva, 29.09.2019. 11 sati


Zašto učestvovati?

Da spasimo makar jedan život. Da napravimo promjenu. Svojim prisustvom možete pomoći podizanju svijesti o ovoj bolesti kao i osnažiti one koji su prošli ili prolaze kroz bolest.


Za prijavu na utrku popunite obrazac:

Unesite Vaše ime i prezime u označeno polje
Unesite Vašu e-mail adresu
Odaberite željenu veličinu majice
Klikom na kvačicu označavate da ste onkološki liječena osoba. Onkološki liječene osobe dobivaju pink majicu, dok podržavatelji utrke bijelu majicu
Ovime potvrđujem da prijavom na ovu utrku dajem privolu organizatoru Županijskoj ligi protiv raka - Split za prikupljanje i daljnju obradu mojih osobnih podataka (ime i prezime, onkološki status i e-mail adresa) u svrhu organizacije i realizacije utrke Race for the cure, objave fotografija sa manifestacije, informiranja i izvještavanja o utrci. Upoznat/a sam da svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim osobnim podacima, ograničavanje obrade i zatražiti brisanje istih. Prijavom na utrku odričem se mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđujem svoje kondicijsko i zdravstveno stanje i spremnost da završim utrku/šetnju. Također pristajem da fotografije snimljene prije, tijekom i nakon održavanja utrke organizator može koristiti za objavljivanje za potrebe izvještavanja o utrci, te daljnje promocije utrke i budućih aktivnosti Udruge. Razumijem uvjete i dajem privolu za korištenje mojih osobnih podataka i fotografija.