Događanja

Trka protiv raka

Trka protiv raka

Svake godine Županijska liga protiv raka organizira humanitarnu trku protiv raka, pod sloganom „Da ti zdravlje mogu dati ja bi trka ne bi staja“. Tako je bilo i ove godine, i to u nedjelju 26.04. sa startom u 9 sati na Rivi.
Sveti Jure

Sveti Jure

Županijska liga protiv raka svake godine obilježava dan Sv.Jure koji je zaštitnik naše onkologije. Akcija koja se zove „DAN RUŽA I KNJIGA“ održana je na Rivi, u subotu 25.04.2015. od 10 do 14 sati.

Buđenje proljeća

Buđenje proljeća

Dana 28.ožujka 2015. Organizirali smo još jednu  humanitarnu akciju pod nazivom BUĐENJE PROLJEĆA.

Rođendan RADIO SUNCA 22.03.

Rođendan RADIO SUNCA 22.03.

Radio Sunce, jedina neprofitna radijska postaja u Europi (a možda i na svijetu) koja svoj program emitira upravo iz bolnice, proslavila je svoj 5 rođendan. Iako su prema godinama još uvijek vrtićke dobi, po iskustvu, broju slušatelja kao da su jučer doživjeli stotu. Glavni moto ove male, ali radišne ekipe, je prije svega pozitiva. Svoj rođendan proslavili su na drugom katu...
Dan bolesnika

Dan bolesnika

Svjetski dan bolesnika kojeg je utemeljio Sveti Otac Ivan Pavao II obilježava se svake godine 11.veljače u Klinici za onkologiju KBC Split uz  prigodne čestitke i poklone za bolesnike.

Dan mimoza

Dan mimoza

U svijetu je rak vrata maternice drugi najčešći uzrok raka kod žena mlađih od 44 godine. Svake se godine dijagnosticira gotovo 500.000 novih slučajeva invazivnog raka vrata maternice, a više od 250.000 žena svake godine umire od ove bolesti.